براي بررسي خشونت در اسلام اول از همه ايه هايي را كه دستور به قتل و ادمكشي را به اسم خدا صادر كرده اند را مي اوريم
آيه هاي فراواني در قران دستور به قتل و جنايت كساني را كه تسليم اعراب مسلمان نميشدند وجود دارد كه در تمام اين ايات دستور كشتن كساني را كه با مسلمانان اختلاف عقيده داشته اند صادر شده است.
در زير فقط چند نمونه ازين #آيات را براي شما مينويسم.
سوره_توبه آیه 123
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
ترجمه:
ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند را بکشید! تا در شما درشتی و شدت را بیابند. و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است!
سوره_محمد آيه 4
فإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاء اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ.
ترجمه:
چون با کافران روبرو شديد، گردنشان را بزنید. و چون آنها را سخت فرو فکنديد، اسيرشان کنيد و سخت ببنديد. آنگاه يا به منت آزاد کنيد یا به فدیه. تا آنگاه که جنگ به پايان آيد. و اين است حکم خدا. و اگر خدا ميخواست از آنان انتقام ميگرفت، ولی خواست تا شمارا به یکدیگر بیازماید. و آنان که در راه خدا کشته شده اند اعمالشان را باطل نميکند.
اين ايه در جواب كسانيست كه ميگويند اسلام دستور سر بريدن را نداده. در ايه ميگويد اگر ميخواست انتقام ميگرفت ولي خدا خواسته كه شما مثل حيوانات درنده به جان هم بيفتيد..
سوره_انفال آیه 39
وقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلّه فَإِنِ انتَهَوْاْ فَإِنَّ اللّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ .
ترجمه:
با آنان نبرد کنيد تا ديگر فتنه ای نباشد و دين همه دين خدا گردد پس اگر باز ايستادند ، خدا کردارشان را می بيند.
سوره_احزاب آیه 61
ملْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا.
ترجمه:
اینان لعنت شدگانند. هرجا یافته شوند باید دستگیر گردند و به سختی کشته شوند.
اسلام دین رحمت یا جنایت؟؟؟
سوره_مائده آیه 33
إنَّمَا جَزَاء الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُواْ أَوْ يُصَلَّبُواْ أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلافٍ أَوْ يُنفَوْاْ مِنَ الأَرْضِ ذَلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ.
ترجمه:
سزاى كسانى كه با خدا و پيامبر او مىجنگند و در زمين به فساد مىكوشند جز اين نيست كه كشته شوند يا بر دار آويخته گردند يا دست و پايشان در خلاف جهت يكديگر بريده شود يا از آن سرزمين تبعيد گردند اين رسوايى آنان در دنياست و در آخرت عذابى بزرگ خواهند داشت.
در اين ايه به صراحت دستور سلاخي انسانها صادر گرديده و خدايي كه محمد معرفي كرده تنها قتل و ادمكشي را راه اصلاح جامعه ميدانسته.
سوره_مائده آیه 38
والسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالاً مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ.
ترجمه:
و مرد و زن دزد را به سزاى آنچه كردهاند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.
سوره_التوبه آیه 28
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلاَ يَقْرَبُواْ الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ بَعْدَ عَامِهِمْ هَـذَا وَإِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنِيكُمُ اللّهُ مِن فَضْلِهِ إِن شَاء إِنَّ اللّهَ عَلِيمٌ حَكِيمٌ.
ترجمه :
ای کسانی که ایمان آورده اید، مشرکان نجسند و از سال بعد نباید به مسجد الحرام نزدیک شوند، و اگر از بینوایی میترسید، خدا اگر بخواهد به فضل خوش بی نیازتان خواهد کرد. زیرا خدا دانا و حکیم است.
در اين ايه كساني كه به دروغهاي محمد اعتنايي نداشته اند را نجس خوانده(بي احترامي به عقايد) و انهارا از رفتن به مكه محروم كرده و اين قانون كماكان پابرجاست.
سوره_التوبه آیه 29
قاتِلُواْ الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلاَ بِالْيَوْمِ الآخِرِ وَلاَ يُحَرِّمُونَ مَا حَرَّمَ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَلاَ يَدِينُونَ دِينَ الْحَقِّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حَتَّى يُعْطُواْ الْجِزْيَةَ عَن يَدٍ وَهُمْ صَاغِرُونَ.
ترجمه:
کسانی را از اهل کتاب که به خدا و روز قیامت ایمان نمی آورند و چیزهایی را که خدا و پیامبرش حرام کرده است بر خود حرام نمیکنند و دین حق را نمیپذیرند بکشید، تا آنگاه که به دست خود در عین مذلت جزیه بدهند.
در اين ايه دستور قتل مسيحيها و يهوديا را هم صادر كرده و كلا يا بايد مسلمان باشي و يا كشته شوي. اين است دين صلح و صفا.
سوره_النساء (زنان) آیه 89
ودُّواْ لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُواْ فَتَكُونُونَ سَوَاء فَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ أَوْلِيَاء حَتَّىَ يُهَاجِرُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدتَّمُوهُمْ وَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ وَلِيًّا وَلاَ نَصِيرًا.
ترجمه:
دوست دارند همچنان که خود به راه کفر میروند شما نیز کافر شوید تا برابر گردید. پس با هیچ یک از آنان دوستی مکنید تا آنگاه که در راه خدا مهاجرت کنند. و اگر سر باز زدند در هرجا که آنها را بیابید بگیرید و بکشید و هیچ یک از آنها را به دوستی و یاری برمگزینید.
سوره_الانفال (غنایم جنگی) آیه 12
إذْ يُوحِي رَبُّكَ إِلَى الْمَلآئِكَةِ أَنِّي مَعَكُمْ فَثَبِّتُواْ الَّذِينَ آمَنُواْ سَأُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُواْ الرَّعْبَ فَاضْرِبُواْ فَوْقَ الأَعْنَاقِ وَاضْرِبُواْ مِنْهُمْ كُلَّ بَنَانٍ.
ترجمه:
و آنگاه را که پروردگارت به فرشتگان وحی کرد: من با شمایم. شما مومنان را به پایداری وادارید. من در دلهای کافران بیم خواهم افکند. بر گردنهایشان بزنید و انگشتانشان را قطع کنید.
سوره_توبه آیه 5
فإِذَا انسَلَخَ الأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُواْ الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُواْ لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِن تَابُواْ وَأَقَامُواْ الصَّلاَةَ وَآتَوُاْ الزَّكَاةَ فَخَلُّواْ سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
ترجمه:
پس چون ماههاي حرام به سر آمد آنگاه مشركان را هر جا يافتيد به قتل رسانيد. و آنها را دستگير و محاصره كنيد . و هر سو در كمين آنها باشيد. چنانچه توبه كردند و نماز به پاي داشتند و زكات دادند پس از آنها دست بداريد. كه خدا آمرزنده و مهربان است.
اين ايه به ايه سيف معروف است و جزو اياتي هست كه در اواخر عمر محمد صادر شده و به صورت عام دستور قتل عام تمامي غير مسلمانان را صادر ميكند دقيقا همانكاري كه داعش و طالبان و القاعده انجام ميدهند.
محمد از قول الله مردم را به جنگ تشویق میکند:
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتَالِ إِن يَكُن مِّنكُمْ عِشْرُونَ صَابِرُونَ يَغْلِبُواْ مِئَتَيْنِ وَإِن يَكُن مِّنكُم مِّئَةٌ يَغْلِبُواْ أَلْفًا مِّنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لاَّ يَفْقَهُونَ (انفال/ 65)
ترجمه:
ای پيامبر، مؤمنان را به جنگ تحریک کن ، اگر از شما بيست نفر شکیبا باشند بر دويست نفر چیره خواهند شد و اگر از شما صد نفر باشند بر هزار نفر از کافران چیره می شوند؛ زيرا آنان گروهی کوته فکرند.
نکتهی دیگری که در آیه بالا وجود دارد، حساب و کتاب ریاضی الله است، برای اینکه تأکید کند من ریاضی را به خوبی بلدم، بار اول 20 را در 10 ضرب کرده و بار دوم 100را در 10 و در هر دو بار پاسخ درستی داده است!
و میگوید که الله جان شما را میخرد تا بهشت را تقدیم کند:
إنَّ اللّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالإِنجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ فَاسْتَبْشِرُواْ بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (توبه/ 111)
ترجمه:
الله از مؤمنان جانها و مالهايشان را خريد، تا بهشت برای ایشان باشد؛ در راه الله میجنگند، پس (چه) بکشند يا کشته شوند وعدهای حقی که الله در تورات وانجيل و قرآن داده است و چه کسی بهتر ازالله به پیمان خود وفا خواهد کرد؟ به این خريد و فروشی که کردهايد شاد باشيد که شادکامی بزرگی است.
الله کسانی که در صفوفی محکم در راهش بجنگند را دوست دارد:
إنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوصٌ (صف/ 4)
ترجمه:
الله کسانی که در راهش در صفی سرب مانند، میجنگند را دوست دارد.
و این راه، وظیفهی همه #مسلمین است؛ وظیفهای که کسی نمیتواند الله را فریب دهد، زیرا او شنوای داناست:
وقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (بقره/ 244)
ترجمه :
در راه الله بجنگید و بدانيد که الله شنوا و داناست.
اسلام دینِ قتل و تجاوز
سوره ی فتح آیه ۲۹
محَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا
ترجمه:
محمد فرستادهی الله است و كسانى كه با اويند بر كافران سختگير ,و با همديگر مهربانند آنان را در ركوع و سجود میبينى فضل و خشنودى خدا را خواستارند علامت آنان بر اثر سجود در چهرههايشان است اين صفت ايشان است در تورات و مثل آنها در انجيل چون کاشتهای است كه جوانه خود برآورد و آن را مايه دهد تا ستبر شود و بر ساقههاى خود بايستد و دهقانان را به شگفت آورد تا از آنان كافران را به خشم دراندازد #الله به كسانى از آنان كه ايمان آورده و عمل صالح كردهاند آمرزش و پاداش بزرگى وعده دادهاست.
در این آیه بیان میکند که مسلمانان به همدیگر رحم میکنند و با کفار بسیار سختگیرند.
همانگونه که ملاحظه میشود، قرآن کلمهی "اشداء" را در مقابل "رحماء" آورده، پس اگر معنای "رحماء" رحم کردن باشد، معنای اشداء "بیرحم" بودن است.
پیامبران اسیر نمیگیرند، نخست قتل عام میکنند، این جمله را محمد پس از اینکه مسلمانان در جنگ بدر با هدف دریافت فدیه اسیر گرفتند بیان نمود، او از این کار آنان راضی نبود، الله را به خدمت گرفت و از قول او خود را مورد نکوهش قرار داد و گفت:
سوره ی انفال آیه ۶۷
ما كَانَ لِنَبِيٍّ أَن يَكُونَ لَهُ أَسْرَى حَتَّى يُثْخِنَ فِي الأَرْضِ تُرِيدُونَ عَرَضَ الدُّنْيَا وَاللّهُ يُرِيدُ الآخِرَةَ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
ترجمه:
هيچ پيامبرى را سزاوار نیست كه اسیرانى بگيرد مگر اینکه در زمين قتل عام بسیار کند؛ شما کالای دنیا را میخواهید و الله آخرت را میخواهد و الله شكست ناپذير حكيم است. (انفال/67)
این است دین رحمت؟
نهی پیامبر از گرفتن اسیر برای فدیه چون پیامبران باید قتل و کشتار زیادی انجام دهند:
ما كَانَ لِنَبِيٍّ أَن يَكُونَ لَهُ أَسْرَى حَتَّى يُثْخِنَ فِي الأَرْضِ تُرِيدُونَ عَرَضَ الدُّنْيَا وَاللّهُ يُرِيدُ الآخِرَةَ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (انفال/67)
ترجمه:
هيچ پيامبرى را سزاوار نیست كه اسیرانى بگيرد مگر اینکه در زمين قتل عام بسیار کند؛ شما کالای دنیا را میخواهید و الله آخرت را میخواهد و الله شكست ناپذير حكيم است. (انفال/۶۷)
و در ادامه، آنان را به سبب اسیر گرفتن مورد نکوهش قرار میدهد:
لوْلاَ كِتَابٌ مِّنَ اللّهِ سَبَقَ لَمَسَّكُمْ فِيمَا أَخَذْتُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ (انفال/68)
ترجمه:
اگر پيش از اين از جانب الله دستوری داده نشده بود ، به سبب آنچه گرفته بوديد (اسیران) عذابی بزرگ به شما میرسيد.
پس تنها از غنائیم استفاده کنید:
فكُلُواْ مِمَّا غَنِمْتُمْ حَلاَلاً طَيِّبًا وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (انفال/69)
ترجمه:
از آنچه به غنيمت گرفتهايد که حلال است و پاکيزه ، بخوريد و از الله بترسید بدون شک الله آمرزنده و مهربان است.
مسلمانان در اولین جنگ(بدر)اقدام به گرفتن اسیر کرده اند...و سخن #الله خطاب به اسیران:
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّمَن فِي أَيْدِيكُم مِّنَ الأَسْرَى إِن يَعْلَمِ اللّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِّمَّا أُخِذَ مِنكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (انفال/70)
ترجمه:
ای پيامبر، به اسيرانی که در دستتان هستند بگو "اگر الله در دلهای شما نشان ايمان ببیند، بهتر از آنچه از شما گرفتهاند به شما خواهد داد و شما را میبخشد و الله آمرزنده و مهربان است.
و در صورت ایمان نیاوردن مال و جان و ناموستان برای مسلمین حلال است
اسلام:فاقد انسانیت .
غزوات پیامبرِ رحمت(جنگ هایی ک خودِ پیامبر در آنها حضور داشت)
بارها و بارها شنیده ایم از آخوندهای دروغگو و مسلمین ک دینِ اسلام را دینِ رحمت و صلح و پیامبر اسلام را پیام آور رحمت و صلح و برابری و برادری مینامند .
در قسمت های گذشته بصورت اختصار چندین آیه از آیاتِ قران را بیان کردیم .
آیاتِ بیان شده ک اغلب دستورِ قتل ، کشتار ، تجاوزرا داده اند ...مدنی (نازل شده در مدینه)و بعد از افزایشِ قدرتِ نظامی،مالی و سیاسی پیامبر و مسلمین بوده ...برخلافِ آیات مکی(نازل شده در مکه)ک اغلب از صلحُ برادری و برادری سخن رانده بود .
در این اینجا غزوات پیامبر اسلام برگرفته از کتبِ تاریخیِ معتبر اسلامی را بیان میکنیم
پیامبر اسلام دو سال بعد از مهاجرت به مدینه اولین جنگ خود را آغاز می کند و مدت 7سال در چند جنگ حضور داشت.
غزوات پیامبر اسلام فقط در 7سال :
1. غزوه «أبواء»
2. غزوه «بُواط»:
3. غزوه «عُشَیره»
۴. غزوه «بدر أولى» (سفوان)
۵. غزوه «بدر کبرى»:
۶. غزوه «بنى سلیم»: شوّال سال دوّم.
7. غزوه «بنى قينقاع»: شوّال سال دوّم.
8. غزوه «سَویق»: ذیحجّه سال دوّم.
9. غزوه «ذی امر» (غطفان) در سرزمین نجد:
10. غزوه «أحد»:
۱1. غزوه «حمراء الأسد»
12. غزوه «بحران»: (معدنى است در حجاز، در ناحيه «فرع») ربيع الآخر سال سوّم.
13. غزوه «خندق» یا «احزاب»:
۱4. غزوه «بنى نضیر»: ربیع الأوّل سال چهارم هجری.
15. غزوه «ذات الرقاع»: در سرزمين «نخل»، و ماه جمادى الأولى یا ماه ربیع الآخر سال چهارم.
16. غزوه «بدر الموعد»: ماه شعبان سال چهارم
17. غزوه «دومة الجندل»: ربيع الأوّل سال پنجم.
18. غزوه «بنى قريظه»: ذیقعده و ذیحجّه سال پنجم.
19. غزوه «بنى لحيان»: جمادی الأولى سال ششم.
20. غزوه «ذى قرد»
21. غزوه «بنى المصطلق
22. غزوه «حُدَيبيه»
23. غزوه «خيبر»:
24. غزوه «فتح مكّه»: رمضان سال هشتم.
25. غزوه «حنين»: شوّال سال هشتم.
26. غزوه «طائف»: شوّال سال هشتم.
27. غزوه موت
28. غزوه «تبوک»: رجب سال نهم
سریه های پیامبر
سریه ب جنگ هایی گفته میشود ک پیامبر شخصأ در آنها حضور نداشته و یکی از اصحاب را بعنوان جانشینِ خود به فرماندهی سپاه اسلام منصوب میکرد
در زیر سریه های پیامبرِ رحمت را بیان میکنیم:
1- سریه عبیده بن حارث که رسول خدا او را به قسمت جنوبى «ثنیه ذى المروه» فرستاد.
2- سریه حمزه بن عبد المطلب در ناحیه «عیص» از نواحى ساحلى دریاى احمر، و برخى سریه حمزه را پیش از سریه عبیده ذکر کردهاند.
3- سریه سعد بن ابى وقاص- در خرار.
4- سریه عبد اللّه بن جحش در نخله.
5- سریه زید بن حارثه در قرده.
6- سریه محمّد بن مسلمه براى کشتن کعب بن اشرف.
7- سریه مرثد بن ابى مرثد در رجیع.
8- سریه منذر بن عمرو در بئر معونه.
9- سریه ابى عبیده جرّاح در «ذى القصه» سر راه عراق.
10- سریه عمر بن خطاب در تربه از بلاد بنى عامر.
11- سریه #على_بن_ابى_طالب در یمن.
12- سریه غالب بن عبد الله لیثى در بنى ملوح.
13- سریه على بن ابى طالب و جنگ با بنى عبد اللّه بن سعد از اهل فدک.
14- سریه ابى العوجاء سلمى در سرزمین بنى سلیم که خود او و همراهانش همگى به دست بنى سلیم کشته شدند.
15- سریه عکاشه بن محصن در غمره.
16- سریه ابى سلمه بن عبد الاسد در «قطن» که نام آبى از آب هاى بنى اسد و در ناحیه نجد است، در آن جنگ مسعود بن عروه کشته شد.
17- سریه محمّد بن مسلمه- از طائفه بنى حارثه- در «قرطاء هوازن».
18- سریه بشیر بن سعد و جنگ- او با بنى مره در فدک.
19- سریه بشیر بن سعد در یکى از نواحى خیبر.
20- سریه زید بن حارثه در «جموم» از اراضى بنى سلیم.
21- سریه زید بن حارثه
22- سریه زید بن حارثه در «طرف» از نواحى نخل در سر راه عراق.
23- سریه زید بن حارثه در وادى القرى
24- سریه عبد اللّه بن رواحه در خیبر
25- سریه عبد اللّه بن عتیک در خیبر که ابو رافع بن حقیق در همین سریه کشته شد.
26- سریه عبد اللّه بن انیس
27- سریه موته و فرستادن رسول خدا زید بن حارثه و جعفر بن ابى طالب و عبد اللّه بن رواحه را براى جنگ با رومیان که هر سه آنها در آن جنگ کشته شدند.
28- سریه کعب بن عمیر غفارى در «ذات اطلاح» از اراضى شام که او و همراهانش همگى در آن جا به قتل رسیدند.
29- سریه عیینه بن حصن
30- سریه غالب بن عبد اللّه در اراضى بنى مره که در آن جنگ مرداس بن نهیک به دست لشگریان اسلام کشته شد، و قاتلش اسامه بن زید و مردى از انصار بود.
31- سریه ذات السلاسل
32- سریه عبد اللّه بن أبى حدرد و مأموریت او با قبیله إضم پیش از فتح مکه
33- سریه عبد اللّه بن أبى حدرد و مأموریت او براى کشتن رفاعه بن قیس جشمى.
34- سریه عبد الرحمن بن عوف در دومه الجندل.
35- سریه ابو عبیده جرّاح به سوى سیف البحر:
36- سریه عمرو بن امیه ضمرى.
37- سریه عمیر بن عدى خطمى و رفتن او براى کشتن عصماء دختر مروان.
38- سریه علقمه بن مجرز
بررسی علل آغاز ده جنگ اول پیامبر اسلام و آشکار کردن دروغ آخوندها مبنی بر دفاعی بودن جنگ های پیامبر
1-سریه حمزه بن عبدالمطلب:
ماه هفتم هجرت
هدف: تعرض به کاروان قریش که از شام به مکه بر می گشت .
2-سریه عبیده بن حارثه در رابع
ماه هشتم هجرت
علت در کتاب بیان نشده
3-سریه سعد بن ابی وقاص در خرار
ماه نهم هجرت
هدف: غارت کاروان قریش
4-غزوه ابوا
ماه یازدهم هجرت
هدف: گرفتن کاروان قریش
5-غزوه بواط
هدف:حمله به کاروان قریش
6-غزوه بدر اولی
هدف: تعقیب و جستجوی کرز بن جابر فهری که دامداری می کرد و گله های زيادي داشت.
7-غزوه ذی العشیره
هدف: حمله به کاروان قریش که عازم شام بود.
8-سریه نخله به فرماندهی عبدالله بن جحش
هدف:حمله به کاروان قریش که در ماه حرام آن را غارت کردند.
9-بدر القتال(جنگ مشهور بدر)
هدف: غارت کاروان قریش
⚡️10-کشتن عصما دختر مروان
وی پیامبر را آزار می داد و از اسلام ایراد می گرفت و مردم را علیه پیامبر تحریک می کرد
علل جنگ های پیامبر:غارت کاروان،قتل،تجاوز
منبع:
مغازی تاریخ جنگهای پیامبر(ص)
تالیف: محمد بن عمر واقدی
ترجمه: دکتر محمود مهدوی دامغانی
جلد اول ، تهران،1361
مرکز تولید و انتشارات دانشگاهی ادبیات و علوم انسانی
گردآورنده میلاد سلطانپور